Zakelijk


Het bedrijf is uw visitekaartje. Het bedrijfsterrein maakt hier onderdeel van uit. Indien uw bedrijfstuin een verwaarloosde aanblik biedt kan dit de mening van een potentiële klant negatief beïnvloeden. Waarom dan het onderhoud niet uitbesteden en die dingen aanpakken waar u wel goed in bent?

Hoe werkt het en wat kunnen wij voor u betekenen ?

Het jaaronderhoud loopt in principe van 1 april tot eind oktober. In de praktijk betekent dit dat wij o.a. twee wekelijkse maaibeurten voor u kunnen uitvoeren in april, mei, september en oktober en dat wij dan b.v. wekelijks in de zomermaanden komen te maaien. Verder het onderhouden en bemesten van de borders, bladruimen, hagen snoeien en verhardingen onderhouden. Tevens uitvoeren van een voor- en najaarsbeurt. Ook is er een optie bij om te zorgen dat uw bedrijf goed bereikbaar blijft bij sneeuwval.

Daar blijft het echter niet bij. Door innovatief te denken, kunnen we kostenbesparend werken. We dragen verbeterpunten aan voor bestaand groen en ontwerpen slimme plannen voor nieuwbouw en renovatie.

Wij willen u graag breed van dienst zijn, met een financieel aantrekkelijk aan te leggen en te onderhouden bedrijfstuin.

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te zien welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijfsgroen.  Wij helpen u graag om uw wensen op een financieel aantrekkelijke manier te verwezenlijken.

 
Zoeken op deze website
Wie is online?
We hebben 3 gasten online